Keski-Aasian kierto- ja biotalousalan markkinat – mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille 15.11.22 klo 12-15

Keski-Aasian kierto- ja biotalousalan markkinakartoitus https://biocircularbusiness.com/wp-content/uploads/2022/11/ca-marketing-report_16.11.2022_final_fin.pdf

Tilaisuuden tallenne https://youtu.be/79cBw–vl-A

Paikka: TUMA-talo, 1. krs neuvotteluhuone 3, Sammonkatu 12, Mikkeli

Aika: Tiistai 15.11.2022 klo 12-15

Maailmanmarkkinatilanne on radikaalisti muuttunut Venäjän hyökkäyssodan vuoksi. Venäjän markkinat on käytännössä menetetty ja etsimme kiivaasti uusia korvaavia markkina-alueita.

Keski-Aasia on yksi potentiaalinen markkina-alue kiertotalouden näkökulmasta ja olemme toteuttaneet BBC1 -hankkeessa Keski-Aasian kierto- ja biotalousalan markkinakartoituksen, jonka tulee esittelemään Iakov Dundich (M.Sc., Civil Engineering, Environmental engineering, sewerage and water treatment processes) Framco Finlandista. Iakovilla on laaja yli 30 vuoden kokemus vesihuollosta, kunnallistekniikasta, jätehuollosta, markkinatutkimuksista, institutionaalisista kysymyksistä ja yhteistyöstä kansainvälisten rahoituslaitosten kanssa sekä hän on toiminut pitkään monissa Keski-Aasian vesihuollon projekteissa.

Tilaisuuden kieli on suomi. Ei etäosallistumismahdollisuutta.

Tervetuloa seminaariin!

Lisätietoja

Ilmoittautuminen 11.11.2022 mennessä tästä Tapahtumakalenteri – Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy (tapahtumakalenterit.fi)

Tarkempi ohjelma toimitetaan ilmoittautuneille.

Tilaisuuden järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.